Gang van zaken:

Fietsen

De door u gekochte fiets wordt afgeleverd de Koeriersdienst. Daarvoor nemen wij contact met u op. De fiets wordt door ons rijklaar gemaakt en krijgt voor verzending een volledige afleveringsbeurt. Tegelijk met uw fiets ontvangt de aankoopnota. De fiets wordt rijdbaar bij u afgeleverd.

Retouren
Bij een garantie of defect kun je het product retourneren. Verpak altijd het produkt zeer goed om beschadigingen te voorkomen. Om het proces te versnellen willen we je vragen om een garantie of defect te melden per e-mail met een duidelijke klachtomschrijving. De retourprocedure krijg je van ons na de aanvraag per email toegestuurd. Mail ons hiervoor info@stegink-bike.nl. Binnen één werkdag krijg je van ons een persoonlijke e-mail terug. Op maandag behandelen wij de e-mails van het weekend.

14 dagen bedenktijd

In het kader van de Wet Kopen op Afstand heb je na het doen van aankopen bij Stegink-bike.nl het recht op een afkoelingsperiode van 14 werkdagen na aflevering van het product. Binnen deze periode mag je gebruik maken van het herroepingsrecht. Een product kun je dan retour sturen indien redelijkerwijs mogelijk in de orginele verpakking en zonder zichtbare gebruikssporen. Je dient zelf de portokosten voor het terugsturen te betalen. Je kunt eenvoudig een mail sturen naar info@stegink-bike.nl met in het onderwerp van de e-mail duidelijk het ordernummer. In de mail geef je aan, wat je wenst te retourneren en of je dit wenst te ruilen of te laten crediteren. Wij mailen je dan de retourprocedure. Verzending is altijd voor rekening en risico van de verzender. Tevens dien je het pakket degelijk te verpakken en voldoende te frankeren (onvoldoende gefrankeerde post kunnen we helaas niet ontvangen).